Monitorizarea continua a emisiilor

Instlatie-de-monitorizare-emisiiInstalatia de monitorizare se realizeaza în funcție de condițiile și locul de amplasare a incineratorului, sistemul având nevoie de condiții speciale pentru funcțtionare. Execuția lucrării se va face conform legislației în vigoare pentru prelevarea, analizarea și interpretarea datelor obținute în urma analizării gazelor.

Instalația de monitorizare emisii se montează în aval de instalația de spălare a gazelor. Parametrii măsurați sunt afișați în timp reali pe monitorul unui PC. Datele masurate și înregistrate sunt stocate pentru a putea fi accesate atunci cand este nevoie.

Gazele sunt trecute prin senzori specifici la nivelul cărora este efectuata măsuratoarea. Valorile sunt amplificate, interpretate și encriptate de software utilizând algoritmi specifici.

Parametrii de funcționare sunt afișati în panoul operator și/sau pe PC. Comanda se face utilizând panoul cu ecran tactil ( touch screen) cu interfață intuitivă sau de la distanță, prin intermediul unui PC.