Filtru seria 100-300

Filtru cu autocuratare, recomandat pentru ami multe aplicatii.Filtru cu autocuratare beneficiază de o tehnologie patentată, testată și dovedită. Filtrul funcționează făra a avea nevoie de aport energetic din exterior.

Gama de filtre cu autocuratare 100 si 300 sunt utilizate pe scară largă în numeroase aplicații de filtrare și recirculare.

Filtrele sunt disponibile cu finețe de filtrare de la 50 la 3000 de microni și debite cuprinse între 25 și 400 m³/h.

Filtru MT-IBA

Filtru pentru apa.Filtru cu autocuratare cu o finete de filtrare de până la o,5 microni. Acest model de filtru cu autocuratare este ultracompact, ușor de instalat și de exploatat. Ca toate filtrele din gamă, beneficiază de functionare complet automatizată.

Filtrul are numeroase utilizări precum: filtrarea apei după decantor, filtrarea apelor de spălare, prefiltrare în sistemele de osmoză inversă, instalații de spălare gaze, eliminarea paraziților din apele potabile și iazurile piscicole.

Capacitatea maximă este de 4 m³/oră.

Filtru MSCF

Filtru cu autocuratire pentru debite mari.Filtru automat cu autocuratare utilizat în aplicațiile unde sunt debite și încărcări mari. Filtrul are un spectru larg de utilizări precum: Irigații, Potabilizarea apei, Industria Celulozie și Hârtiei, Mase plastice, Metalurgie, Desalinizare, Reutilizare apă. 

O caracteristică specială a acestui filtru este faptul că poate opera la presiune mică. Capacitatea maximă este de  375 m³/oră. Material filtrant până la 15 microni.

Design compact, ușor de instalat, material filtrant rezistent la mii de cicluri de spălare.

Filtru MT44, MTG

Filtru cu autocuratire performant.Gama de filtre cu autocuratare MT are un spectru larg de utilizări – potabilizarea apei, eliminarea anumitro tipuri de paraziți, controlul turbidității, protecția membranelor din instalațiile de osmoză inversă, sisteme de răcire, etc.

Mediul de filtrare este multistrat textil, design patentat. Filtru este prevăzut cu sistem de autocurățare și are un design ultracompact.

Funcționarea este complet automatizată.

Capacitaăți de la 50 la 200 m³/oră.