Statii de epurare a apelor uzate.

Statie de epurare – bazine de aerare

Echipamente pentru Statiile de Epurare

Compania noatra va ofera solutii personalizate pentru statii de epurare, dar si echipamente individuale de la furnizori consacrati, de o calitate superioara si fiabile.

Oferim consultanta gratuita, in urma careia stabilim impreuna echipamentul ideal pentru afacerea dumnoavoastra.

Ne ocupam inclusiv de livrarea, montarea, automatizarea si instruirea operatorilor dumnoavoastra.

Servicii oferite pentru generatori de apa uzata industriala sau municipala cu capacitati intre 5mc pe zi si mii de mc pe zi. Echipamentele fiind de natura industriala, construite din fonta, otel, inox si alte materiale de calitate, durabile, robuste si de putere mare. Aceste echipamente la randul lor, fiecare are o gama in functie de capacitate si aplicatie.

Procesul de epurare este alcatuit din mai multe etape (separarea, sedimentare, filtrarea, aerarea, tratarea etc), iar gama noastra de echipamente acopera toate aceste procese. Va oferim fie echipament pentru un proces anume, fie echipamente pentru intreaga statie.

Gama noastra cuprinde pompe si mixere, decantoare si separatoare, filtre, prese, suflante, aeratori, floculatori, dezatoare, bazine, sisteme de transpost, instalatii de deshidratare namol, biotehnologii pentru ameliorarea compusilor biologici, panouri de automatizare si monitorizare statii, etc.

De asemenea inginerii nostri stau la dipozitia dumneavoastra pentru orice intrebare, si ii puteti contacta aici