Instalatii de epurare a apei uzate

Stații de epurare pentru orice aplicație.

Avem tehnologia și know-how-ul să oferim și să garantam o soluție pentru orice aplicație, să oferim stații de epurare de ultimă tehnologie.

Solicită acum consultanță gratuită în pagina de Contact sau la telefon 0740 15 65 25.

Stații de epurare industriale.

Tehnologia epurării apelor uzate industriale este una specifică fiecărei industrii, fie că sunt fabrici de celuloză și hârtie, fie că sunt fabrici din industria alimentară sau ferme zootehnice.

Furnizarea unei soluții exacte se face numai după evaluarea completă a aplicației. Implementarea unei astfel de instalații implică deținerea de vaste cunoștiințe în domeniul ingineriei. Apele uzate industriale au de cele mai multe ori încărcări mari de impurificatori.

La construirea unei astfel de stație de epurare utilizăm echipamente provenite numai de la furnizori de top, cu o excelentă rezistență în timp și performanțe superioare. Toate procesele epurării sunt controlate electronic, nefiind nevoia intervenției umane.

Furnizăm beneficiarilor soluții garantate, stații de epurare capabile să pufifice apa la calitatea impusa de lege – NTPA001/002.

Stații de epurare menajere.

Apele uzate menajere sau municipale au de cele mai multe ori aceleași caracteristici/încărcări. Proiectarea unei astfel de stații se face bazat pe numărul de locuitori echivalenți și, dacă este cazul, de anumite caracteristici specifice ale zonei.

Echipamente pentru stații de epurare.

În afara stațiilor de epurare la cheie, oferim clienților noștri toată gama de echipamente destinate epurării apelor uzate.

Scurt istoric și prezentare

Primele stații de epurare proiectate de fondatorii Aqua D&P Technologies, au fost implementate la începutul anilor ’90. Experiență de peste 20 de ani și un număr impresionant de instalații livrate la cheie, ne plasează în topul furnizorilor europeni.  Activitatea societății noastre include proiectare, livrare echipamente, montaj, punere în funcțiune, instruire operatori și urmărirea periodică a funcționării.

Fiecare stație de epurare este dimensionată după o analiză riguroasă a aplicației/sistemului existent. Nu este lăsat deoparte niciun detaliu.

Beneficiarul unei stații de epurare Aqua D&P, este tratat cu maximă seriozitate și are garanția calității și a obținerii parametrilor.

O stație de epurare construită de noi va fi întotdeauna funcțională și nu vor exista vicii sau clauze ascunse. Echipamentele utilizate provin de la cei mai importanți producători din domeniu.

În afara stațiilor de epurare la cheie, oferim clienților noștri toată gama de echipamente destinate epurării apelor uzate.